Top
Zorgeloos elektrisch
rijden met Hyundai
en Vattenfall

Elektrisch rijden is geweldig!

Immers, een elektrische auto is snel, efficiënt, comfortabel, geruisloos én – bovenal – hij stoot geen schadelijke stoffen uit. Maar hoe zit het met opladen van de batterij? Om dit te ondervangen zijn Hyundai en Vattenfall een samenwerking aangegaan. Wie een KONA Electric of IONIQ Electric koopt of least, kan nu bij de Hyundai-dealer een toekomstbestendig laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen. Het laadpunt maakt deel uit van een handig en compleet alles-in-1-pakket en wordt op locatie geïnstalleerd, waardoor niet alleen elektrisch rijden, maar ook elektrisch laden van de auto zorgeloos verloopt.

Partnership Vattenfall

Hyundai en Vattenfall willen een leidende rol spelen in de energie- en mobiliteitstransitie door niet alleen eigentijdse, efficiënte en betaalbare oplaadpunten te leveren, maar ook nieuwe diensten op te zetten op het gebied van slim laden, energie balanceren, te sturen op 100 % groene stroom en Vehicle-to-Grid (V2G)

Meer weten over elektrisch rijden

Wil jij meer weten over elektrisch rijden? De Hyundai Electric Academy helpt je hierbij. In deze video’s leggen we je alles uit over wat de voordelen van elektrisch rijden zijn, maar ook hoe een elektrische auto precies werkt.

Praktische zaken die aan bod komen in de Hyundai Electric Academy zijn onder meer:
  • Hoe werkt elektrisch rijden precies?
  • Welke elektrische aandrijflijnen zijn er?
  • Welke vormen van opladen zijn er en hoe werkt opladen?
  • Wat kost elektrisch rijden?
  • Welk onderhoud heeft een elektrische auto nodig?

Schrijf je in voor de Hyundai Electric Academy nieuwsbrief en ontdek de voordelen van elektrisch rijden. Verdien een Electric Academy-certificaat door alle mailings en video’s te bekijken.

Aanmelden
We helpen je graag op weg

Als je een vraag hebt over laden of een probleem met je laadpaal, dan kun je Vattenfall inCharge bellen op 088 363 7991. Onze partner is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Of laat je terugbellen.

Tel: 088 363 7991

Veelgestelde vragen over laadpakketten

Videocall afspraak maken!