Top

Hyundai kwaliteit principes

Hyundai, de kracht van kwaliteit en betrouwbaarheid

Hyundai is één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter wereld. Hyundai biedt wat kopers belangrijk vinden: een complete uitrusting en betaalbare topkwaliteit. Veiligheid, betrouwbaarheid en een stijlvolle uitstraling zijn daarbij vanzelfsprekend. Niet voor niets behoort Hyundai al vele jaren bij de top in Nederland.

Voor de automobilist van nu

Hyundai timmert hard aan de weg. Door omvangrijke investeringen in technologisch onderzoek en nieuwe modellen heeft Hyundai een moderne generatie auto’s ontwikkeld die nauwgezet zijn afgestemd op de smaak en stijl van de veeleisende automobilist van nu.

Hoge betrouwbaarheid, lage kilometerkostprijs

De combinatie van topkwaliteit, een sterk design en een aantrekkelijke prijs is uniek. Hyundai biedt al deze voordelen. Bij de ontwikkeling van onze auto’s staat hoogwaardig materiaalgebruik voorop. Doordachte constructies verfijnen het productieproces met als gevolg dat tijdens de fabricage van elke Hyundai hoge kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Als gevolg hiervan levert Hyundai veilige auto's met een hoge betrouwbaarheid en een lage kilometerkostprijs. Deze betrouwbaarheid wordt geïllustreerd door de uitgebreide garantie waar alle Hyundai-rijders van profiteren. De ontwerpers in Hyundai’s Europese Design Center zorgen daarnaast voor een dynamische, sympathieke en moderne styling die u zeker zal aanspreken. En dankzij een efficiënte productie zijn de prijzen zeer concurrerend: u betaalt dus minder voor topkwaliteit en design.

Uiteenlopende modellen

Het modellengamma van Hyundai is zeer uitgebreid. Alle auto’s zijn voorzien van sterke en zuinige hightech benzine- of dieselmotoren die desgewenst kunnen worden gekoppeld aan een automatische transmissie. Welke voorkeur en welk budget u ook heeft; er is altijd volop keuze. Dat verklaart het succes van ons merk wereldwijd en ook in Nederland, waar Hyundai al jaren tot de tien meest succesvolle en bestverkopende merken behoort.