Top

Reviews & Ratings Hyundai i20

Hyundai i20 9.0335
Hyundai i20

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Guus Tieleman13-03-2015
   (9.7)

   Onze I30 CW i-catcher ingeruild voor de I20 Premium. De I30 een prima auto waarmee ik zeer tevreden was. Deze ingeruild omdat de garantie binnenkort, na 5 jaar, verlopen is. Nu, na een aantal ritten met de I20 te hebben gemaakt, is mijn eerste indruk dat de auto erg soepel rijdt en het motor en banden geluid erg rustig is. Aan de snelheid van de auto, optrekken en accelereren, is niet te merken dat er maar een 1250 cc motor in zit. Wij denken dat we met deze luxe I20 weer een goede keuze hebben gedaan. Meer dan het vermelden waard is het feit dat we bij Herwers Zutphen in de persoon van de enthousiaste verkoper dhr. Gerrit Wajer de juiste deskundige persoon hadden die ons meer dan alles over de auto kon vertellen en dat is tot nu toe niet overdreven.

  • Karst Stoffers06-03-2015
   (9.7)

   Deze Hyundai i20 voldoet volledig aan mijn(onze) verwachtingen het is een heerlijk sturende wagen , het schakelen en koppelen gaat feilloos en ik ben echt heel blij met deze sublieme i20 , ook de binnenzijde met de mooie materialen van het dashboard en de bekleding van de stoelen die ook nog perfect zitten en de souplesse van het rijden in alle stilte maken dit tot hoogstaand kwaliteits product . Het verbruik is 1:15,9 bij stadsritten en op de langere ritten 1:19,2 super!!

  • Lysbert Oosterhof15-02-2015
   (8.0)

   Sinds 1 week hebben we de i20 motion gekocht en de eerste 500 km zitten erop! De lijn van de auto is mooi strak met de geweldige verlichting aan de voorzijde. Deze geven uitzonderlijk veel licht! De wegligging is zeer goed ook het comfort rijden. Alle bediening knoppen zijn onder handbereik is zeer overzichtelijk. De eerste indruk is geweldig ook het benzine verbruik is gunstige. Al deze gegevens zijn voor ons grote pluspunten vergeleken met onze vorige ix20 Catcher. Een puntje, hoe de stoelen zich naar een jaar nog zijn, ze zitten goed maar een beetje dun en stijfjes. Maar dit is persoonlijk.

  • Cor Pelt05-02-2015
   (10.0)

   Ik ben ontzettend blij met deze wagen hij rijdt geweldig fijn, bijna geluidloos zuinig en een hoop extras, kortom een fine wagen om in te rijden.