Top

Reviews & Ratings Hyundai i30 5-deurs

Hyundai i30 5-deurs 8.117
Hyundai i30 5-deurs

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Marcel Boy?09-05-2020
   (8.9)

   Wat een geweldige gezinsauto,veel ruimte achterin,rijdt niet snel maar wel zeer comfortabel en ik vind het model nog steeds erg mooi.

  • Robert-Jan Muschter11-04-2020
   (8.9)

   Werelds om mee te rijden en geeft de Hyundai I30N iedere dag weer een glimlach op mijn gezicht. De tractie, het geluid, het bochtenwerk is van buitencatogorie, uniek ik zijn soort

  • Stephan Bloemendal02-07-2019
   (9.4)

   In het verleden ooit een nieuwe i10 gekocht (2011) sindsdien fan van Hyundai. Complete auto voor op dat moment nog weinig geld en vanaf dat moment de ontwikkelingen ook altijd blijven volgen. Schoonouders rijden al jaren Hyundai en via hun kennis gemaakt met de accent, toen i30 en de steeds nieuwer wordende modellen. Toen de nieuwe i30 werd aangekondigd, wist ik zeker dat ik die graag wilde hebben. De auto ziet er fris en sportief uit en heeft een stakke neus en stroomlijn. De auto rijdt uitermate ontspannen, power wanneer het nodig is en anders rustig en zuinig. Interieur is aandacht aan besteed en ziet er goed uit en in mijn situatie van alle gemakken voorzien. Op basis van het comfort en alle opties, ben ik van mening dat een vergelijkbare auto bij Opel of Volkswagen een 10.000 euro duurder is.

  • I30 Motion Owner23-04-2019
   (6.0)

   Wrong choice if you are looking for an environmental-friendly car. The advertised consumption of 4.5l/100km is pure for marketing and is not accurate. I bought the car due to its advertised low consumption but after driving almost 11,000 km for 9 months in all different circumstances the best I could reach in the most ideal circumstances was just over 5.7l/100km in a traffic-free highway. The combined consumption including traffic-free inside city (not in crowded big cities) is 7.4l/100 km. It is an OK car overall but be realistic as you are buying a 1l, 3 cylinder engine for which in my humble opinion after driving for 27 years this is a high consumption.

  • S. Oenema19-04-2019
   (8.3)

   na een zeer sportieve i30 hatchback op zoek naar goede opvolger. De i30 fastback voldoet helemaal aan deze voorwaarde. Geweldig sportief ogende auto en zeker zeer sportief rijdend. Super aanvulling op de i30 familie.

  • Adri Paul05-03-2019
   (8.9)

   Mooi model de i30 hatchback, maar ,Ik kom uit een Ibiza ST style en ik kom van de hemel in een kleine hel kwa banden geluid. Mijn Ibiza was praktisch geluid arm en de i30 is dat met meer dan 20.000 euro niet ,en mijn Seat is van 2012, wel nou dat is me nog al een verschil kwa banden geluid, ok er zitten Aziatische banden om ,maar de achter wielkasten zijn slecht ge?soleerd. Dat Hyundai daar nou niet meer aandacht aan heeft geschonken dat begrijp ik niet ,nu moet ik weer kosten maken het zij andere banden erom of geluid werende isolatie aan brengen. en hier word ik niet vrolijk van.voor de rest is het een prima Auto.

  • John van Zanten25-11-2018
   (6.0)

   De auto werd afgeleverd met krasjes op de lak. De dealer heeft geprobeerd deze weg te poetsen. Dat is gedeeltelijk gelukt. In de tussentijd (ruim een jaar) lijkt het of er steeds meer krasjes in de lak te zien zijn. Bij onze vorige Hyundai's was dat niet zo. Jammer! Verder was binnen een maand nadat we deze auto gekocht hadden een actie met de Wagon-uitvoering van deze auto. Hadden we dat geweten, dan hadden we dat model gekocht. Jammer dat de dealer ons daar niet op geattendeerd heeft, ook al hebben we er wel naar gevraagd. Qua veiligheid zouden we een volgende keer weer een auto met een regensensor willen hebben. Wat ook jammer was, is dat we direct na aanschaf een e-mail kregen over eventuele extra accessoires die we aan konden schaffen. Helaas bleek dit niet van toepassing op de accessoires die wij wilden. Dat kon (bleek achteraf) alleen 'af-fabriek'.