Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 9.161
Hyundai IONIQ Electric

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Ruud Holthuis02-11-2020
   (9.1)

   Hele fijne auto. Geniet er elke minuut van als ik erin rij. Zeer goede kwaliteit en uitvoering. Boezemt vertrouwen in. Beste koop! De laatste twee auto?s waren van Mercedes Benz. Het voelt alsof ik vooruit ben gegaan qua auto. Ben erg verrast over de Ioniq! De eerste 380 km gereden met een gemiddeld verbruik van 12,6 Kwh. Verheug me er nu al op, om langere ritten naar het buitenland te maken, zo gauw we weer Covid vrij zijn.

  • Bert11-09-2020
   (8.3)

   Heerlijke auto, met 136 pk en plenty koppel kun je prima met het overige verkeer mee. Invoegen op de snelweg is een makkie. Super zuinig als je er je best voor doet, 11kWh/100km is onder normale omstandigheden haalbaar (zomers). In stadsverkeer is mijn record 9,5 kWh/100km. Comfort is ruim voldoende en laadruimte ook. Het enige minpuntje vind ik de AC lader die slechts 1-fase is. Laden bij 11kW laadpaal schiet niet echt op, 22kW palen doen het een stuk sneller. Het veelgenoemde trage DC snelladen (max 50 kW) vind ik geen probleem omdat ik daar bijna geen gebruik van maak.

  • Dirk Ouden22-08-2020
   (9.7)

   super fijne auto, voor vakantie ook prima te gebruiken. We zijn er mee op wintersport gewwest in Noorwegen. Nu rijd ik een Kona die qua range met de 64 kW accu helemaal super is. Oostenrijk in 11.5 uur gedaag met 6x bijladen. Heerlijke reiswagen.

  • Richard Luursema Luursema10-08-2020
   (9.1)

   Prachtige auto en mooi design. Heerlijk vlot en makkelijk te bedienen. Navigatiesysteem/radio super mooie en makkelijk.Het enige minpuntje dat ik heb kunnen ontdekken is dat geopende ramen bij het sluiten van de auto niet omhoog gaan. Gemiste kans met zoveel gemak.

  • H Greven31-07-2020
   (10.0)

   Na heel veel Informatie van internet en YouTube te hebben gehaald. Kwam in het algemeen en zeker voor mij de Hyundai IONIQ electric als beste uit de bus. Elektrisch rijden is de toekomst. En daar heeft Hyundai goed op in gespeeld. De IONIQ is een geweldige auto. Vol opties en veiligheids systemen welke veelal standaard worden geleverd. Waar dat bij andere merken toch wel een beetje minder is. En waar vroeger vaak werd gezegd "Koreanse troep" is dat al lang niet meer zo. Hyundai elektrische auto's doen niks onder vergeleken met Tesla. Sterker nog. Hyundai is af fabriek goed en dergelijk afgewerkt. En zodra je instapt in een Hyundai. Merk je direct dat het om een hoog sigment auto gaat. Kwaliteit en duurzaamheid. Hyundai heeft een grote stap gemaakt in de elektrische auto wereld.

  • W. Linssen03-04-2020
   (10.0)

   Mooie auto enigste misser is het niet hebben van waarschuwing bij inhalen in buitenspiegels, zou achteraf inbouw mogelijk moeten zijn

  • Frank Plomp13-02-2020
   (9.7)

   Deze Hyundai tweedehands in de lease genomen. Wat een fantastische ervaring, volledig elektrisch, zeer comfortabel (voor mensen die van een diepere zit houden). De auto heeft 70.000 klm gereden maar voelt aan en toont als nieuw. Veiligheid door lane assist, adaptive cruise control en waarschuwing bij te snel naderen van een object werken prima en zijn direct onmisbaar. Een reeel bereik van 200 klm is zeer acceptabel in de koude maanden, in de warmere maanden komen hier nog tientallen kilometers bij.