Top

Reviews & Ratings Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid 9.0108
Hyundai IONIQ Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Kees Daams13-09-2020
   (7.4)

   Ik rijdt deze hybride nu 2 twee jaar. De auto rijdt comfortabel en de automaat schakelt rustig merkbaar. Hij heeft een moderne strakke lijn waarover ik al diverse keren een positieve reactie op heb gekregen. Het interieur toont wat hard en daar zou wat aan gesleuteld moeten worden. De motor maakt bij optrekken toch nog een redelijk geluid, niet storend en hoort ook wel bij de sportieve uitstraling. De ruimte is zowel voor als achterin voldoende ruim ondanks de lage bouw. De aflopende achterklep met zijn onder doorkijk raam valt mee wat betreft zicht naar achteren. Ondanks de missende ruitenwisser blijft de achterraam redelijk schoon bij regen. De bagageruimte is royaal. Het behaalde verbruik komt helaas niet in de buurt van de opgegeven fabriekswaarde. Ik komt niet verder als 4,7 L/100 Km, maar toch nog behoorlijk zuinig. Door de harde vering maakt de auto op klinker- en kasseiwegen redelijk veel geluid. Ook maakt de rem een wat knarsend geluid. De navigatiesoftware blijft wat achter.

  • Ahmet Albayrak06-07-2020
   (8.3)

   Ik heb de Hyundai Ioniq vanaf 2017 en heb er al meer dan 50.000 km gereden. Ben twee keer naar Turkije gereden. De premium versie kwam goed te pas. Rijstrook assistentie, adaptive cruise control kwamen heel goed van pas. Kon bijna 1000km rijden met een volle tank. Ik ben er eeg blij mee en ben behoorlijk verast met al het opties van hyundai.

  • richard Luijten26-02-2020
   (8.3)

   Rijd de auto een goede 3 maanden en ben nog dik tevreden. Kleine minpunten: -dat de android carplay niet werkt. -Verbruik 3,6 nooit haalbaar is, rij normaal en het is pas 1x gelukt om er 1:23 eruit te halen,terwijl ik elke dag op de (snel)weg zit. -cruise control elke keer opnieuw moet inschakelen -parkeersensoren voor pas werken als je de auto stil zet,in zijn achteruit en daarna in zijn vooruit moet zetten om dan te parkeren. Buiten het verbruikzijn het meer luxe minpuntjes zodra je het weet.Verder rijd de auto lekker,zit goed,vloeiend over schakelt, zeer ruim van binnen en er genoeg veiligheids foefjes erop zitten om veilig te rijden. Al mee al na ongeveer 8000km verder tevreden met de hyundai ioniq

  • Andre Heijden25-02-2020
   (9.1)

   Auto rijdt heerlijk. Flinke technische update met het 2016 model. Mijn oude had 15 inch velgen, het nieuwe model 2020 17 inch. Dit merk je wel in verbruik wat ongeveer 10% hoger ligt. Auto is echter nog niet echt ingereden en "los". Zeer comfortabel ook op de langere afstand en snelweg. De auto geeft een zeer veilig gevoel met alle veiligheidssystemen, zonder dat deze m.i. te bemoeizuchtig zijn. Haarscherpe display's van navigatie en dashboard. Bluelinksysteem is handig maar bied nog weinig echte toegevoegde waarde voor de HEV. Makkelijk om enkele dingen te controleren, en of de auto wel op slot staat. Ik hoop dat hij nog wat zuiniger wordt m.b.t. verbruik, nu gemiddeld 1 op 18.5. Dit moet echter toch wel naar de 1 op 20 kunnen in de zomer en als ie "los" is.

  • W. Smith18-02-2020
   (9.7)

   Heerlijke wagen. Rijdt super relaxed en alles wat je kunt wensen zit er op. Door combinatie benzine en elektra genoeg acceleratie power.

  • J. Santen04-11-2019
   (10.0)

   Rijdt lekker soepel. Zeker in de file is de cruisecontrole ideaal, hij rijdt zelf met het verkeer mee.