Top

Ook tijdens de corona-maatregelen staat de Hyundai-dealer voor je klaar.
Lees hier de maatregelen die we nemen en hoe we jou mobiel houden.

Meer informatie
Hyundai Erkend
Schadeherstel

Kwaliteit en zekerheid voorop

Als je per ongeluk te maken krijgt met schade, dan wil je natuurlijk dat jouw Hyundai na de reparatie weer net zo tiptop in orde is als ervoor. Wij zorgen ervoor dat uitsluitend originele Hyundai onderdelen worden gebruikt. Alleen dan is je auto gegarandeerd net zo betrouwbaar en veilig als vóór de schade.

Bij schade zorgt jouw Hyundai-dealer ervoor dat deze exact volgens de specificaties van Hyundai wordt hersteld. Bij Hyundai Erkend Schadeherstel worden uitsluitend originele Hyundai-onderdelen gebruikt die van een hoge kwaliteit zijn en een gegarandeerde pasvorm en optimale werking hebben. Op Hyundai Erkend Schadeherstel is een garantieperiode van 4 jaar van kracht.

Maak een serviceafspraak

Je behoudt alle zekerheden

Bij Hyundai Erkend Schadeherstel verliest jouw auto niet aan waarde en je
behoudt gegarandeerd andere zekerheden, namelijk:

Behoud fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie die Hyundai verstrekt blijft ook van toepassing na schadeherstel via de HES-procedure.

Behoud carrosseriegarantie

De carrosseriegarantie die Hyundai verstrekt blijft ook van toepassing na schadeherstel via de HES-procedure.

Behoud garantie accupakket

Op het accupakket (hybride, plugin hybride, volledig elektrisch) geldt een garantieperiode van 8 jaar die onverminderd van kracht blijft bij schadeherstel via HES.

Behoud Verlengde Garantie

Behalve fabrieksgarantie biedt Hyundai ook een verlengde garantie (tot 7 jaar), deze garantie zal onverminderd van kracht zijn in geval van schadeherstel via HES.

Behoud Mobiliteitsgarantie

De afgegeven Europese pechservice (Hyundai Mobiliteit Service) blijft onverminderd van kracht na het HES schadeherstel tot aan de eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Garantiebewijs

Na schadeherstel ontvang je een garantiebewijs. Je bent er daarmee van verzekerd dat de schade aan je auto uiterst vakkundig is hersteld.

Wat te doen bij een aanrijding?
  • Breng eerst jezelf en andere betrokkenen in veiligheid en zorg voor gewonden. Bel indien nodig 112 voor ambulance of politie.
  • Vul het Europees Schadeformulier in. Dit kan ook digitaal.
  • Meld de schade bij jouw verzekeraar.
  • Meld de schade bij jouw Hyundai-dealer. Hij laat jouw auto repareren bij de officiële Hyundai Erkend Schadehersteller.

Bel bij schade

Bel bij schade na een aanrijding met het alarmnummer van je verzekeraar. Dit nummer vind je op je groene kaart. Het 24 uur alarmnummer van de Hyundai Autoverzekering is +31 24 366 56 57. Tip: sla dit nummer op in je telefoon.

(024) 366 56 57

Ruitschade

Steenslag kan zonder dat je dit direct merkt een piepklein sterretje in de ruit veroorzaken. En een piepklein sterretje in de ruit kan uitgroeien tot een flinke scheur. Hoe eerder ruitschade dus hersteld is, hoe beter. Vaak zijn de kosten van een ruitreparatie gedekt door je verzekering; zonder eigen risico. De Hyundai-dealer verzorgt de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.

Lees verder

Originele onderdelen

Je moet altijd kunnen vertrouwen op jouw Hyundai. De originele Hyundai-onderdelen voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als jouw Hyundai. Dus kies bijvoorbeeld voor Hyundai-remblokken voor maximale remvertraging en een blijvend optimale werking. En voor Hyundai-oliefilters met een filteroppervlak dat zelfs de kleinste vuildeeltjes uit de olie haalt. Als je kiest voor het origineel, dan kies je voor veiligheid.

Maak een serviceafspraak